Menighedsrådvalg 2020 - udfyldningsvalg 2021!!

Udfyldningsvalg - orienteringsmøde 17/8 + valgforsamling 14/9

Udfyldnings-/suppleringsvalg til Flødstrup – Ullerslev Menighedsråd:

Der afholdes orienteringsmøde tirsdag den 17. august kl. 19.00 på Dalgaard, Odensevej 13, 5540 Ullerslev

I henhold til menighedrådsvalgloven § 5a afholdes orienteringsmødet med henblik på udfyldnings-/suppleringsvalg til menighedsrådet, idet der siden sidste menighedsrådsvalg i 2020 er udtrådt 4 medlemmer og 2 stedfortrædere af Flødstrup – Ullerslev menighedsråd, alle valgt i Ullerslev sogn. Derfor glæder opfyldnings-/suppleringsvalget alene for Ullerslev sogn.

På orienteringsmødet orienteres om menighedsrådets arbejde i den forløbne funktionsperiode, om kommende opgaver og visioner, samt om rammerne for det forestående valg m.v.

Selve valgforsamlingen afholdes tirsdag den 14. september 2021 kl. 19.00 på Dalgaard, Odensevej 13, 5540 Ullerslev

Evt. mulige kandidater, stedfortrædere og andre interesserede kan rette henvendelse til formanden for valgbestyrelsen på tlf. 30742952 eller erik.rahn@gmail.com

På Flødstrup – Ullerslev menighedsråds vegne

Erik Rahn

Formand for valgbestyrelsen

Flødstrup – Ullerslev menighedsråd

Menighedsrådsvalg resultat og klagemulighed

Menighedsrådsvalg 2020

Information om menighedsrådsvalget 2020

Valgforsamling finder sted 15. september kl. 18:30 i menighedshuset Dalgaard

Hvem skal være ny præst i Flødstrup og Ullerslev? Og hvad skal pengene bruges til? Børnegudstjenester eller seniorhøjskole, udflugter eller kirkepyntning, rengøring eller lugning, orgel eller klaver ... eller lidt af det hele?

Det er alt sammen noget, som menighedsrådet bestemmer.

Så hvis du vil have indflydelse på din lokale Folkekirke, er det bare om at møde op den 15. september kl. 18.30 på Dalgaard, Odensevej 13 i Ullerslev. Efter de nye regler vælges det nye menighedsråd nemlig direkte på valgforsamlingen, medmindre der indkommer alternative lister inden 13. oktober.

Hvis du vil vide mere om selve valghandlingen, muligheden for at stemme eller stille op, så læs gerne i nedenstående og se infosider og blanketter længere nede på siden.

Læs og bliv inspireret på nedenstående link

www.godtfrastart.dk

Læs mere her om selve valget, valgbarhed og meget andet

www.km.dk/folkekirken/valg/menighedsraadsvalg-2020/