Babysalmesang På Dalgaard

Foråret 2023

BABYSALMESANG

Kom og vær med, når Stina Normann Hansen giver babyerne vores enestående salmeskat ind med modermælken. Vi skal synge, danse, spille musik, lege og glæde os med de små.

Forløbet strækker sig over 8 tirsdage. Den første (7.3) og sidste gang (2.5) skal vi være i Ullerslev kirke, hvor sognepræst Mette Juul deltager; de andre gange skal vi være på Dalgaard. Vi slutter altid af med kaffe/te og en god snak. Det hele varer en halvanden times tid.

Tidspunkt: tirsdage kl. 9:30: 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5.

Sted: Ullerslev Kirke, Odensevej 13A og Dalgaard, Odensevej 13.

Tilmelding: Send en mail til Stina Normann Hansen SNH@km.dk med oplysning om barnets og moderens navn, mailadresse og telefonnummer eller ring tlf. 22 67 17 41

Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser.

Start: 7. marts kl.9:30. Den første og sidste gang er vi i Ullerslev kirke, de andre gange på Dalgaard.

Babysalmesang folder