Konfirmationsforberedelse

Den almindelige undervisning finder normalt sted på Dalgaard i Ullerslev og ligger torsdag eftermiddag efter skole fra september og frem til konfirmationerne. Vi kan dog være nødt til at lægge undervisningen på andre dage og/eller i Flødstrup eller Skellerup for at få det til at gå op.

Det forventes, at konfirmanderne ud over den almindelige undervisning også går i kirke jævnligt, og at de deltager i en række arrangementer uden for almindelig undervisningstid.

Kontakt gerne præsterne for nærmere information.

Konfirmationstilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Flødstrup og Ullerslev Kirker 2022 foregår elektronisk på:

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Vi vil meget gerne have tilmeldingen inden 1. august.

Det er forældrene, der skal tilmelde barnet, og man skal have sit NemID klar. Dåbsattest er kun nødvendig, hvis barnet er døbt i udlandet eller i et kristent trossamfund uden for Folkekirken.

Man kan pt. ikke vælge konfirmationsdato direkte i tilmeldingen. Men når tilmeldingen er registreret (der kan være lidt forsinkelse!), vil man kunne logge sig ind i vores kommunikationsmodul og hér vælge konfirmationsdato samt give samtykke til bl.a. brug af foto og kontakt via mail/SMS: konfirmand.kirkenettet.dk

Kontakt evt. præsterne/kirkekontoret for hjælp.

Hvis man ikke har NemID, kan nedenstående blanket bruges. Print ud og aflever på kirkekontoret Odensevej 13, 5540 Ullerslev. Husk underskrift fra begge forældre!

Tilmeldingsblanket 2022

Konfirmationsdatoer

Som udgangspunkt konfirmeres man i sit bopælssogn, idet elever fra Langtved Friskole dog oftest konfirmeres i Flødstrup og elever fra Vibeskolen i Ullerslev. Man kan vælge frit mellem datoerne, men kan ikke selv vælge klokkeslæt, da dette kommer an på antallet af tilmeldte til den enkelte dato, og hvordan de fordeler sig på klasserne. Der vil derfor - især lørdag i Ullerslev - ofte være konfirmation både kl. 9.00 og 11.00, samt evt. 13.00. Vi tilstræber konfirmation klassevis, men kan være nødt til at dele holdene anderledes. Hver konfirmand kan have 8-10 gæster med i kirke.

Bemærk, at der fra 2022 er der 2 datoer pr. kirke at vælge imellem modsat tidligere kun 1.

Datoerne de næste par år er:

2022:

Ullerslev Kirke: Lørdag d. 2. og søndag d. 3. april