Konfirmandtilmeldning 2020/2021

Elektronisk konfirmandtilmelding

Via dette link kan I tilmelde jeres barn til næste års konfirmation og eller konfirmandforberedelse.

personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Det er nemlig muligt at gå til forberedelse ét sted og blive konfirmeret et andet. Fx gå til forberedelse hvor man går i skole, hvis dette ikke er i nærheden af Allested-Vejle, men stadig blive konfirmeret "hjemme", eller omvendt. Det eneste det kræver er at man har såkaldt tilknytning til sognet, bopæl, skolegang, dåbssogn mm. I tvivl kontakt sognepræsten det pågældende sted.

Konfirmandforberedelsen for børn, der går på Brobyskolerne afd. Pontoppidan skal gå til forberedelse tirsdage kl. 8.00 - 9.30 ca. (så det passer med bussen)

For de der går på Carl Nielsen skole eller andre skoler ligger forberedelsen om onsdagen fra kl. 8.00 - 9.30. Sognepræsten/menighedsrådet kan sørge for befordring til skolerne.

Forberedelsen begynder i uge 43 og foregår de allerfleste gange i konfirmandstuen ved Allested præstegård.

Selve konfirmationsgudstjenesterne i begge kirke vil ligge søndag 25. april 2021.

Ved spørgsmål eller noget der driller, tøv ikke med at kontakte mig.

Pernille Borum Stengaard, sognepræst i Allested-Vejle

Allested præstegård