Vindinge Sogn

Kristina Løvenstrøm

Konfirmandstuen

Sidste nyt

HØSTGUDSTJENESTE: Den traditionelle høstgudstjeneste bliver i år krydret med en kagekonkurrence.

Gudstjenesten bliver afholdt i præstegårdshaven med siddepladser på halmballer.

Kagekonkurrencen indebærer, at deltagere opfordres til at medbringe en kage (til fælles kaffebord) med mulighed for at vinde to billetter til årets julekoncert. Konkurrencen kræver TILMELDING til sognepræsten på kl@km.dk

Velkommen til høstgudstjenesten den 14. august, kl. 14,00!

NY ORGANIST: Pr. 1. september 2022 tiltræder Stephan Kaae som fælles organist i Vindinge og Ørbæk pastorater.

Vi byder Stephan velkommen.

Stephan har de sidste 10 år har været organist i Skellerup og Ellinge kirker.

PRÆSTEGÅRDEN HAR FÅET NYT TAG: Håndværkerne har efterset og forstærket tagkonstruktionen, som enkelte steder var beskadiget af råd og afslutte med nye håndbearbejdede tagsten. Det samlede arbejde forventes afsluttes i august 2022. Aktuelt skal en række mangler afhjælpes, stillads fjernes mv.

Den 27.august afvikler SANKT MADS LAUGET sit årlige middelaldermarked på præstemarken.

Den 27. august kommer Mads Lerches Gruppe (de blå spejdere i Nyborg) ved 17-tiden og slår telt op på præstemarken eller præsteengen for overnatning til næste formiddag. Det er et familie-arrangement med temaet "Nat i naturen".

Den 30. september får vi besøg af Filharmonisk kor fra Aalborg. Koret giver koncert i kirken kl. 17,00.

Sognepræst Kristina Løvenstrøm
Bøjdenvej 116