Vindinge Sogn

Vindinge Kirke, kl. 17:00

Sidste nyt

MENIGHEDSRÅDETS KONSTITUERING:

Menighedsrådsloven fastlægget, at rådet 1 gang om året skal konstituere sig, hvilket skete på mødet den 22. november 2022. Der var ikke ændringer ift. den forrige konstituering - se referat under "Menighedsrådet virke". Menighedsrådets mødeplan for 2023 ses samme sted.

AFTEN-ANDAGT: Tilrettelagt af de vordende konfirmander med læsning og bøn. Kom og vær med torsdag den 8. december kl. 20,00 -

20,30.

JULEKONCERT: Simone synger julen ind i kirken

SØNDAG DEN 11. DECEMBER, KL. 16,00.

Oplev Simone, en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder, til en bevægende og stemningsfyldt julekoncert, når hun ruller sig ud, akkompagneret af pianist Mads Granum.

Kom med til en uforglemmelig oplevelse.

Billetter koster 165 kr. + 10 kr. i gebyr.

www.billetsalg.julekoncerter.dk/simone.

SKELLINGEKORET: Afholder koncert med julesange og fællessange i kirken torsdag den 15. december kl. 19,30. Koret dirigeres af vores nye organist Stephan Kaae. Med sig har han også Steen Jørgensen på bas, Peter Sørensen på trommer og Lars Sørensen på tværfløjte. Der er gratis adgang.

DANEHOFGARDEN: Afholder julekoncert i kirken fredag den 16. december kl. 17,00. Kom og hør hele orkestret og forskellige musikgrupper, som spiller på tur. Der er gratis adgang.

Kirker i sognet

Vindinge Kirke