Espe-Vantinge-Hillerslev pastorat

Espehallen

Velkommen til!

OPDATERING!

Kirkerne er igen åbne for besøgene, men dette er kun muligt, når graverne er på kirkegården.

Begravelser og bisættelser vil fortsat blive gennemført, omend vi her sætter en begrænsning. Begrænsningen i Espe er 42 til gudstjeneste og 57 til begravelser og bisættelser, I Vantinge 15 til gudstjeneste og 25 til begravelser og bisættelser og i Hillerslev 40 til gudstjeneste og 52 til begravelser og bisættelser.

Vedrørende konfirmationen: Alle konfirmationer er udskudt til september.

Sognepræsten er dog fortsat til at få fat på via telefon, såfremt man ønsker en at tale med. Han kan kontaktes på 92432525.

Drejer det sig om akutte hjemmebesøg er dette kun en mulighed, såfremt der ikke er risiko for smittespredning.

Hvis der er spørgsmål eller deslige, så ring endelig, eller send en mail på sijy@km.dk.

De er nu på Espe-Vantinge-Hillerslev pastorats hjemmeside.

På denne side finder du kontaktoplysninger til kirkerne i dit lokale sogn, samt andre nyttige informationer om sognet. Du kan se begivenheder i sognets kalender, og finde sognets tilknyttede præst og menighedsrådsmedlemmer.

Sognepræst Simon Langeskov Jylov
Snarupvejen 6
Espe
Ringe
Træffetid: Træffes bedst efter 8 på mobil.
Besøgstid: Bedst efter 13, og helst efter aftale.
Kontakt E-mail: sijy@remove-this.km.dk
Sognets officielle E-mail:vantinge.sogn@remove-this.km.dk