4. Øvrige informationer
Ullerup Sogn

Information

Der er måske fortsat lang tid til jul...Men for nogle er jul en lidt svær tid, og derfor begynder bekymringerne om julen snart at trænge sig på. Selv her i vores smørhul, Avnbøl-Ullerup og Blans, er der mennesker, som pga fattigdom ikke kan se frem til at få gaver til jul. Der bliver derfor i Ullerup Kirke opstillet et juletræ, hvorpå man kan hænge sit ønske. Man kan af præsten Lis-Ann få et julehjerte til at skrive sit ønske på. Håbet er så, at nogle af jer, der har nok, vil tage et julehjerte og være sponsor på at opfylde et ønske. Både det at ønske og give foregår således, at KUN Lis-Ann kender til navnet på personen bag.

Vi håber I vil tage godt imod initiativet, og eventuelle spørgsmål kan rettes til Lis-Ann

Find os på facebook som Ullerup kirke

I 2020 konfirmeres: Nydambørn d. 26 april Eckersbergbørn d. 3 maj

Skal du have bryllup, barnedåb eller lignende, så kontakt kordegen Susanne Elefsen på Sel@KM.DK tlf:20807170

Har du spørgsmål vedrørende kirkegården så kontakt Bo Bonde på 74461858

Sogne- og korshærspræst Lis-Ann Alexandra Rotem
Langbro 2 B
Ullerup
Sønderborg
Træffes altid på tlf. 2993 0002 dog med undtagelse af fredag, som jeg gør opmærksom på, er præstens eneste ugentlige fridag.
Kontakt E-mail: laro@remove-this.km.dk
Sognets officielle E-mail:ullerup.sogn@remove-this.km.dk