Ullerup Sogn

Ullerup Kirke

Find os på facebook som Ullerup kirke

Kære alle!

På grund af usikkerhed om regler og anbefalinger, og på grund af stadig flere afmeldinger til julegudstjenesterne d. 24. december, har vi valgt at aflyse alle indendørs gudstjenester i Ullerup kirke. Vi holder dog en kort udendørs julegudstjeneste klokken 11.00. Ullerup kirke sørger for præst, pianist og plaststole, men påpeger, at I selv må sørge for paraply, varmt tøj og vanter. Alle er velkomne.

Da der endnu ikke er booket billetter til lillejuleaftensgudstjenesten, har vi valgt at aflyse – altså ingen gudstjeneste i Ullerup kirke d. 23. december klokken 16.00.

Skal du have bryllup, barnedåb eller lignende, så kontakt kordegen Susanne Elefsen på Sel@KM.DK tlf:20807170

Har du spørgsmål vedrørende kirkegården så kontakt Bo Bonde på 74461858

Sogne- og korshærspræst Lis-Ann Alexandra Rotem
Langbro 2 B
Ullerup
Sønderborg
Træffes altid på tlf. 2993 0002 dog med undtagelse af fredag, som jeg gør opmærksom på, er præstens eneste ugentlige fridag.
Kontakt E-mail: LARO@remove-this.KM.DK
Sognets officielle E-mail:ullerup.sogn@remove-this.km.dk