Konfirmationsdatoer: I Søstrup Sogn afholdes der konfirmationer på Store Bededag i lige år og søndagen efter Store Bededag i ulige år.

Line Krogsgaard Olesen

Sønder Jernløse Kirke
Samuel Leth Larsen

Line Krogsgaard Olesen

Alle gudstjenester i Søstrup kirke er aflyst til og med 10. maj 2020.

I denne tid, hvor vi alle holder os for os selv og passer på hinanden, har vi brug for at blive husket på, at der er en anden virkelighed, end den vi kan tage at føle på, en virkelighed som ligger udenfor os selv og som er så meget større, end hvad vi kan fatte. Den virkelighed er Guds og med den i tankerne, ringer alle kirkeklokker i landet samtidig, nemlig kl. 17.00 for at minde os om vigtigheden af netop den virkelighed og huske os på, at vi står sammen i dette! Så når vi hører klokkerne ringe, kan vi sende en tanke til alle dem vi elsker, men ikke kan se lige nu, vi kan bede for de syge og de ensomme og vi kan finde håb i lyden fra de klokker, der har ringet i århundreder, i glæde og sorg, i medgang og modgang.

Line Krogsgaard, sognepræst.

Sognepræst Line Krogsgaard Olesen