Søborgmagle Sogn

Apr
Fra Søborgmagle Kirke - online på hjemmesiden og Facebook. Offentliggøres på dagen.
Edith Thingstrup (præst), Anja Lyngbye (mezzosopran), Per Lauge Fischer (organist)

Apr
Edith Thingstrup (præst), Anja Lyngbye (mezzosopran) og Per Lauge Fischer (organist)

Andet indhold

På denne side finder du kontaktoplysninger til kirkerne i dit lokale sogn, samt andre nyttige informationer om sognet. Du kan se begivenheder i sognets kalender, og finde sognets tilknyttede præster og menighedsrådsmedlem.

Sognepræst Frank Valter Fischer
Grønnemose Alle 111