Rolfsted Sogn

Jacob Olesen

Konfirmandstue

Rolfsted kirke

Find os også på facebook:

www.facebook.com/rolfstedkirke/

Kirken er nu åbnet mere. Men vi er stadig begrænset på antallet ved gudstjenester og kirkelige handlinger, da der er krav om mindst en meter mellem personer, som ikke bor i samme husstand, hvis der ikke synges, og 2 meter, hvis der synges. Dette betyder, at vi ud over personale kan være 22 i kirkerummet, hvis der synges, plus 4 i våbenhuset, hvis alle sidder en og en.

Da der ved konfirmationer er en del, som kommer fra samme husstand, kan antallet være lidt større her. Hvis der ikke synges, er tallet 47, og lidt flere, hvis en del hører sammen i grupper. Vi håber på yderligere lempelser i juni, men må være forberedt på, at vi skal planlægge efter de regler, som gælder nu. Derfor må vi holde muligheden for to konfirmationsgudstjenester i Rolfsted kirke åben både d. 12. og d. 13. juni.

Klokkeslæt for konfirmationerne i juni meddeles i Midtfyns Posten den første uge af juni.

Skindegyde 5
Ferritslev Fyn