Lild Sogn

Konfirm..stuen

Tømmerby Kirke

Corona-virus

Som følge af forlængelsen af regeringens tiltag mod spredning af Corona-virus er ALLE aktiviteter aflyst indtil videre, foreløbigt indtil 13. april.

• Det gælder således menighedsrådsmøde, undervisning af konfirmander og minikonfirmander, babysalmesang og gudstjenester – desværre også i påsken.

• Vi opfordrer til, at alle der har lyst, i stedet tænder for DR P1’s Radiogudstjeneste kl. 10, så vi sammen på samme tid - skønt hver for sig - kan deltage i den kommende tids gudstjenester på den måde. Derfor vil flaget være hejst og der vil lyde bedeslag kl. 10.00 ved den kirke, hvor der ellers skulle have været gudstjeneste ifølge kirkebladet.

• I kraft af påbud fra myndighederne er kirkerne aflåste indtil videre (det gælder også toiletterne ved Lild og Lildstrand kirke.)

• Biskopperne tilskynder til, at vi landet over bruger aftenringningen til sammen at tænke på og bede for de syge og de mennesker, der passer og plejer dem. Hos os ringes der fortsat ringes klokken 8 og klokken 16, men opfordringen til at opsende en tanke og en bøn bakker vi op om.

Det kan man f.eks. gøre ved, der hvor man er, at bede fadervor, når bedeslagene er klinget ud. Det kan være godt at vide, at når jeg beder fadervor alene, så er jeg sammen med mange.

• Mange af os savner at mødes lokalt – især nu hvor vi går ind i påsken. Der arbejdes på i det mindste at kunne give et glimt af ”det lokale” gennem nogle korte videoandagter fra kirkerne. De består af musik, bøn og en lille refleksion, en salme og velsignelsen og er tænkt som en lokal optakt til søn- eller helligdagens gudstjeneste. Vi vil derfor tilstræbe at lægge dem på youtube eftermiddagen før en given helligdag og henvise til den her fra facebook-siden og sogn.dk/toemmerby.

• Hvis man ønsker, at jeg tænder et lys i Tømmerby Kirkes lysglobe og beder en bøn for nogen/noget, er man meget velkommen til at skrive eller ringe til mig. Lyset vil så blive tændt i forbindelse med den næstkommende videoandagt. (Der bliver ikke knyttet nogen kommentarer til henvendelserne i videoen, så det er anonymt.)

• Sognepræsten er som altid til rådighed ved telefonen (9799 1002), hvis nogen har brug for en samtale.

Sognepræst Julius Sebastian Bang Holst
Kirkevej 40
Frøstrup
Mandag er kontoret lukket.
Kontakt E-mail: jsho@remove-this.km.dk
Sognets officielle E-mail:lild.sogn@remove-this.km.dk