Menighedsrådsvalg i Isenvad Sogn

Information om menighedsrådsvalget 2020

Der afholdes ORIENTERINGSMØDE den 12. maj 2020 over hele landet og således også i Isenvad, Konfirmandstuen kl. 19.30.

På mødet orienterer menighedsrådet om deres arbejde, kommende opgaver, antallet af kandidater, der skal vælges, rammerne for valgforsamlingen, samt muligheden for at udløse et afstemningsvalg. Orienteringsmødet afholdes sammen med det årlige menighedsmøde.

Det er også muligt at drøfte, hvem der ønsker at være kandidater til de nye menighedsråd.

Selve valget foregår (som noget nyt) ved en VALGFORSAMLING - et møde der afholdes d. 15. september kl. 19.30 i konfirmandstuen Isenvad.

På mødet opstilles kandidater til menighedsrådet, præsenterer sig og vælges ved skriftlig, hemmelig afstemning. Forud for afstemningen er der mulighed for debat mellem kandidaterne.

Valgperioden i Isenvad Sogn er ændret til 2 år, så der igen skal være valg i 2022.

Læs alt om Menighedsrådsvalg på www.menighedsraadsvalg.dk

Sognepræst Bodil Nørager
Bygaden 15