HvejselKoret

Info om Hvejselkoret

Jubii Hvejselkoret har fundet en ny korleder

Når den nye korsæson starter torsdag den 2. september, vil det være med en ny mand i front. Lars Skovgaard, der også er organist Hvejsel og Ildved kirker, glæder sig til at overtage stafetten som korleder for Hvejsel koret. Han skriver om sig selv:

Jeg er uddannet folkeskolelærer, og har undervist i musik i 14 år. Sideløbende har jeg har være leder af et Gospelkor. Jeg elsker at lave musik sammen med en masse glade mennesker, og hvor kan man gøre det bedre end i et kor?

Vi skal i Hvejselkoret synge et bredt udsnit af især danske sange. Repertoiret spænder over et bredt udsnit af den danske sangskat. Fra de gode gamle sange fra højskolesangbogen, til det helt nutidige. Det meste vil vi synge 3 eller 4 stemmigt afhængigt af sangene og sangerne. Vi skal i koret synge med både hovedet og hjertet. Vi skal have alle følelserne i sving, men frem for alt skal vi dyrke fællesskabet og oplevelsen at synge sammen. Jeg glæder mig til at møde jer alle.

Kom bar do

Har du længe gået med en lille drøm i maven om at synge sammen med andre? At mødes med andre sangglade mennesker i dit lokalområde hver 14. dag og snakke, grine og synge? Ja så er det NU du har chancen

Mange tror at de ikke kan synge, men faktisk handler det ofte om at man er utrænet. I Hvejselkoret er der ikke optagelsesprøve, for der er plads til alle der har et ønske om at synge. Så har du lyst til at synge ja, så kom bar do. Alle uanset alder og evner er velkomne

faktaboks:

Hvejselkoret: Øver torsdage i lige uger + to ekstra torsdage op til koncert

Første gang 2. september kl 19.30 – 22 i Konfirmandstuen i Hvejsel

Allerede nu ved vi at vi giver en lille koncert 1.s.i advent til gudstjenesten kl. 10.30 i Hvejsel kirke