KONFIRMATION

Konfirmation i Horne 2020

Konfirmationen 2020 er flyttet til den 16. august klokken 10.00 pga. corona.

Grundet smittefare er deltagerantallet i kirken stærkt begrænset.

Vi booster deltagerantallet til årets konfirmation - og sløjfer salmesangen:-)

Deltagerantallet til årets konfirmation i Horne Kirke, hvor vi nemt kan være 500 personer uden for Coronatid, blev begrænset til mere end et minimum med de for tiden gældende regler. Således kunne konfirmanden alene medbringe sine forældre. Nu dropper vi salmesangen, så vi kan rykke tættere sammen. Almindeligvis hævder man, at salmesang bringer folk sammen, men i den givende situation er det altså omvendt, men det er jo krisens natur (krise=vendepunkt). Hver konfirmand vil nu kunne medbringe 8 deltagere incl. sig selv den 16. august klokken 10.00.

Husk at vi; konfirmander, forældre og præst mødes i kirken den 12. august klokken 19.00. Her kan vi så rigtig få indrettet os til dagen, der altså bliver ekstra speciel i år. Jeg glæder mig rigtig meget!

Jesper Præst

Konfirmationen i Horne foregår altid St. Bededag klokken 10.00.

Konfirmanderne går til forberedelse med klasserne på Øhavsskolen inde i "Hospitalet" ved Faaborg kirke.