Kor

Aarestrup-Haverslev kirkekor

Øveaften: Mandage kl. 19.00 – 21.00

Sted: Sognet Hus i Haverslev.

Korstart: 6. september 2021

Tilmelding: Organist og korleder, Anette Kjær

Forudsætninger: At man kan synge rent. Korerfaring er en fordel men ikke noget krav.

Om Aarestrup-Haverslev Kirkekor

Aarestrup-Haverslev Kirkekor er et 4-stemmigt voksenkor bestående af knap 30 sangere, ligeligt fordelt mellem herre- og damestemmer.

Koret har tidligere sunget både Carl Nielsens korværk ”Fynsk Forår” og N.W. Gades Elverskud.

I sæson 2021/22 skal koret synge en lang række kendte, klassiske og nyere korsatser og arbejde med forskellige mindre korværker. På programmet er bl.a. det nyskrevne værk ”Sprækker i virkeligheden”, der består af en række salmer skrevet til De 9 læsninger med tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen og musik af Henrik Thorngaard. Koret skal opføre værket i slutningen af november sammen med en solistkvartet.

Undervejs i korprøven er der fælles kaffepause med tid til at drøfte verdenssituationen og livet i al almindelighed, og aftenerne rundes af med fællessang fra højskolesangbogen.

Tilmelding for nye sangere i begge kor

Ønsker man at være med i et af korene, skal man kontakte på forhånd organist og korleder Anette Kjær (Tlf. 29 92 71 22 / anettekjaer2@live.dk), hvor man også kan høre mere om begge kor.

Aarestrup-Haverslev kirkers pigekor

Tid: Tirsdage kl. 16.00 – 17.00

Sted: Sognes Hus i Haverslev

Korstart: 21. september 2021

Tilmelding: Første mødegang eller ved henvendelse til organist og korleder Anette Kjær

Aldersgruppe: Piger i 3. – 6. klasse fra både Aarestrup og Haverslev

Om Aarestrup-Haverslev Kirkers Pigekor

Pigekoret er for piger i 3.-6. klasse og den nye sæson begynder tirsdag d. 21. september. Pigerne øver i Sognets Hus i Haverslev hver tirsdag kl. 16.00 – 17.00 bortset fra i skoleferierne. I Pigekoret handler det først og fremmest om at dyrke glæden ved at synge gennem et bredt repertoire af sange i forskellige stilarter og sværhedsgrader. Pigerne lærer om noder, rytmer og musik. Desuden lærer de at synge sammen med hinanden og at optræde for andre.

Pigekoret medvirker ved et par gudstjenester i løbet af året, ved skolernes julegudstjenester, til ”Byen synger morgensang” m.m. og har også arbejdet sammen med professionelle musikere i forbindelse med bl.a. salmesangsaftner for konfirmander og deres forældre. Derudover inviterer pigekoret hvert år alle interesserede til "Syng julen ind med pigekoret" og "Syng foråret ind med pigekoret" i hhv. december og april.

Tilmelding for nye sangere i begge kor