Midthimmerlands Kirkehøjskole

Kirkehøjskolen 2020 er AFLYST og udsat til 2021

Vi har glædet os meget til igen at kunne byde velkommen til højskoleformiddage med foredrag og fællessang og givende samvær.

Men på grund af Coronakrisen og de deraf følgende restriktioner og forholdsregler, har vi desværre set os nødsaget til at aflyse alle de fem planlagte højskoleformiddage i efteråret 2020. Det er vi naturligvis meget kede af, men 102 deltagere og godt og vel fyldte lokaler er ganske enkelt ikke forsvarligt og næppe heller til den tid lovligt.

Så derfor er der lagt en ny plan:

De aflyste højskoleformiddage i efteråret 2020 bliver flyttet til 2021, med to gange i foråret og tre i efteråret med deltagelse af dem, der har billet til de aflyste højskoleformiddage i 2020.

Deltagerne har fået mailbesked om denne ændring.

Der bliver således ikke noget nyt kirkehøjskoleprogram i 2021.

Men om alt går vel, vil der til efteråret 2021 blive åbnet op for tilmelding til sæson 2022 med et nyt program og mulighed for, at nye deltagere kan få billet.