4. Øvrige informationer

Kirkehus

Om kirkehuset

Haderup Kirkehus er et fællesrum som kan bruges til kirkelige møder og forsamlinger, samt lejes af enkeltpersoner til mindesammenkomster, familiefester og lignende f.eks. foredragsaftner, dagskurser, personaletemadage, hvor naturomgivelserne er fantastiske til formålet.

Haderup Kirkehus må ikke bruges til vilde ungdomsfester og lign.

Haderup Kirkehus ligger i et naturskønt område midt i Jens Jensens Anlæg ved siden af Haderup Museum og Haderup Campingsplads hvor der er fri benyttelse af legepladsen.

Der er en gåtur på ca. 200 meter fra Haderup kirke og til byen generelt.

Kirkehuset ligger ugeneret og tæt på natursti til bl.a. Haderup FDF hus eller Feldborg skov.

Haderup Kirkehus er indrettet med 2 lokaler (lille lokale max. 20 pers. og stor max. 80 pers.) med udsigt over Jens Jensens Anlæg, 2 toiletter (handicapvenlige), køkken, sydvestvendt terrasse med borde og bænke. Og med rigtig gode parkeringsmuligheder.

Haderup Kirkehus har installeret teleslynge for hørehæmmede, der er adgang til trådløst internet, fast monteret projektor og lærred.

Der er Højskolesangbøger, Hjemlandstoner og Klaveret står permanent i det store lokale.

Haderup Kirkehus har en skiftende kunstudstillinger, og der er altid mulighed for at komme med foreslag til Kunstner.

KIRKEHUSFORVALTER

Haderup Menighedsråd har en aftale med Karin Lauritsen som Kirkehusforvalter.

Karin Lauritsen står for rengøringen og har ansvaret for køkkenet, hun vil derfor være til stede ved ethvert arrangement.

Er du interesseret i at leje kirkehuset kan du kontakte:

Anne-Mette Bloch Jensen på telefon

Tlf.nr.: 61 77 75 62 eller mail.: ambj@jensen.mail.dk

Kaffebrød / mad aftales direkte med Kirkehusforvalter

Karin Lauritsen

Tlf.nr.:29 41 72 87 eller mail.: v.b.l@mail.tele.dk.

Se Kirkehuset