Aktiviteter for børn

Babysalmesang Forår 2022

Babysalmesang.(0 – 12 mdr.) fredage med OPSTART fredag den 14. januar 2022 klokken 9.30 – 11.00 i Grejs kirke.

Babysalmesang er en stund fyld med nærvær og intimitet mellem dig og dit barn. I et trygt fællesskab vil vi synge salmer, mens vi danser, vugger, ser på sæbebobler mv. Vi ønsker at stimulere dit barns sanser og videregive vores kristne kulturarv gennem sangen. Når vi har sunget hygger vi os med brød og kaffe/te

Babysalmesang løber over 14 gange med mulighed for forlængelse.

Prisen er 150 kr.

Husk barnets dyne og et par varme sokker

Tilmelding: www.grejskirke.dk

Spørgsmål: Inga Steinecke på kultur@grejskirke.dk / 21962917

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen Kirke- og kulturmedarbejder Inga Steinecke og organist Mette Faber

På Facebook gruppen "Babysalmesang Grejs" vil der løbende være information

Musikalske legestuer forår 2022

MUSIKALSKE LEGESTUER

Næste hold har opstart: Mandag den 24. januar 2022

Musikalsk legestue 1 (1-2 årige) Mandage med opstart mandag den 24. januar klokken 16.15 – 17.00 i Grejs kirke.

Musikalsk legestue 2 (3- 5 årige) Mandage med opstart mandag den 24. januar kl. 17.15 – 18.15 i Grejs kirke.

Hvad er Musikalske legestuer?

Tag din mor eller far i hånden og kom og syng sjove børnesange og smukke salmer. Vi vil sanse, lege, danse, bruge rekvisitter og høre bibelhistorie!

Vi ønsker at udvikle og stimulere dit barns musikalitet, sprog og sanser i et trygt fællesskab, hvor nærhed og glæde er i centrum!

Begge legestuer løber over 12 gange.

Pris: 150 kr.

Tilmelding: www.grejskirke.dk

Spørgsmål: Inga Steinecke på kultur@grejskirke.dk / 21962917

Vi glæder os til at se jer!

På Facebook gruppen "Musikalske legestuer Grejs" vil der løbende være information

Gud og Pizza forår 2022

GUD OG PIZZA 2022

”Gud og Pizza –gudstjenesterne” er korte og i børnehøjde med fagtesange, kreativ bibelfortælling, teater, dukken”Lotta” mm.

Vi starter med gudstjenesten klokken 17.00 i Grejs kirke, hvorefter vi spiser pizza sammen i Grejs kulturcenter

Start weekenden med en dejlig stund med familien, hvor vi senest slutter klokken 19.00, så alle kan komme hjem til fredags-hygge.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man møder bare op!

Pizza koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn dog maksimum 50 kr. pr familie. Ældre søskende eller forældre der kommer sent fra arbejde og som ikke er med i kirken er meget velkommen til at spise med, så familien kan spise sammen. Der serveres vand - og kaffe til de voksne.

Datoer: 28. januar. - 25. februar - 25. marts - 29. april

Arrangør: Grejs menighedsråd