4. Øvrige informationer

Aktiviteter for børn

Babysalmesang:

Opstart fredag den 24. august 2018 kl. 9.30 i Grejs kirke

Børn i alderen fra 0 – 12 måneder har mulighed for at komme og synge salmer i det fantastiske kirkerum sammen med deres mor! Vi ønsker at stimulere barnets sanser i et trygt fællesskab, hvor vi vil synge, danse, vugge, se på sæbebobler mv.

Husk barnets dyne!

Babysalmesang løber over 14 gange og koster 150 kr.

Kirke-og kulturmedarbejder Inga Steinecke og organist Mette Faber står for babysalmesang Tilmelding på it@famweb.dk eller på 21962917

Musikalske legestuer

Musikalske legestuer efterår 2018:

Musikalsk legestue 1 ( 1-2 årige ) Opstart onsdag den 30. august kl. 16.15 i Grejs kirke

Musikalsk legestue 2 ( 3- 5 årige ) Opstart onsdag den 30. august kl. 17.15 i Grejs kirke

Tag din mor eller far med til det store flotte kirkerum! Her vil vi synge sjove børnesange og smukke salmer. Vi vil bl.a. sanse, danse, bruge rekvisitter og høre bibelhistorie!

Vi ønsker at udvikle og stimulere dit barns musikalitet, sprog og sanser i et trygt fællesskab, hvor nærhed og glæde er i centrum!

Begge legestuer løber over 12 gange og koster 150 kr.

Kirke-og kulturmedarbejder Inga Steinecke og organist Mette Faber står for de musikalske legestuer. Tilmelding på it@famweb.dk eller på 21962917

Gud og Spaghetti

Gud og Spaghetti efterår 2018:

Eftermiddagsgudstjeneste i Grejs for hele familien, hvor vi vil synge fagtesange og høre spændende og kreative historier fra biblen.

Efterfølgende vil vi spise sammen i konfirmandlokalet, Vestermarksvej 12A.

Gudstjenesten starter kl. 17.00 og vi slutter kl. 18.45 efter aftensmaden

Ingen tilmelding!