Aktiviteter for børn

Babysalmesang forår 2020:

Mandage kl. 9.30 i Grejs kirke

Børn i alderen fra 0 – 12 måneder har mulighed for at komme og synge salmer i det fantastiske kirkerum sammen med deres mor! Vi ønsker at stimulere barnets sanser i et trygt fællesskab, hvor vi vil synge, danse, vugge, se på sæbebobler mv.

Husk barnets dyne!

Babysalmesang løber over 14 gange og koster 150 kr.

Kirke-og kulturmedarbejder Inga Steinecke står for babysalmesang Tilmelding på it@famweb.dk eller på 21962917

Musikalske legestuer

Musikalske legestuer forår 2020:

Musikalsk legestue 1 ( 1-2 årige ) Mandage kl. 16.15 i Grejs kirke

Musikalsk legestue 2 ( 3- 5 årige ) Mandage kl. 17.15 i Grejs kirke

Opstart den 20. januar

Begge legestuer løber over 12 gange og koster 150 kr.

Tag din mor eller far med til det store flotte kirkerum! Her vil vi synge sjove børnesange og smukke salmer. Vi vil bl.a. sanse, danse, bruge rekvisitter og høre bibelhistorie!

Vi ønsker at udvikle og stimulere dit barns musikalitet, sprog og sanser i et trygt fællesskab, hvor nærhed og glæde er i centrum!

Kirke-og kulturmedarbejder Inga Steinecke og organist Mette Faber står for de musikalske legestuer. Tilmelding på it@famweb.dk eller på 21962917

Gud og Pizza

Gud og Pizza forår 2020

”Gud og Pizza –gudstjenesterne” er korte og i børnehøjde med fagtesange, kreativ bibelfortælling, teater, dukken”Lotta” mm.

Efterfølgende spiser vi pizza sammen. Start weekenden med en dejlig stund med familien, hvor vi senest slutter klokken 19.00, så alle kan komme hjem til fredags-hygge. Foregår i Grejs kirke klokken 17.00

Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man møder bare op!

Pizza koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn dog maksimum 50 kr. pr familie. Ældre søskende eller forældre der kommer sent fra arbejde og som ikke er med i kirken er meget velkommen til at spise med, så familien kan spise sammen. Der serveres vand - og kaffe til de voksne.

Arrangør: Grejs menighedsråd