Aktiviteter for børn

BABYSALMESANG EFTERÅR 2020:

Babysalmesang. (0 – 12 mdr.) Tirsdage med opstart tirsdag den 25. august klokken 9.30 – 11.00 i Grejs kulturcenter, lokale syd.

Hvad er babysalmesang?

Vi ønsker at skabe en stund fyldt med nærvær og intimitet mellem dig og dit barn.

I et trygt fællesskab vil vi synge salmer og sange i det fantastiske kirkerum. Ved at synge, danse, vugge, se på sæbebobler mv ønsker vi at stimulere dit barns sanser og videregive vores kristne kulturarv gennem sangen.

Husk barnets dyne!

Babysalmesang løber over 14 gange med mulighed for forlængelse.

Pris: 150 kr.

Kirke- og kulturmedarbejder Inga Steinecke leder forløbet.

Tilmelding: Inga Steinecke på 21962917 el. it@famweb.dk senest 21. august

Musikalske legestuer

MUSIKALSKE LEGESTUER EFTERÅR 2020

Musikalsk legestue 1 (1-2 årige) Mandage med opstart mandag den 24. august klokken 16.15 – 17.00 i Grejs kulturcenter, lokale syd.

Musikalsk legestue 2 (3- 5 årige) Mandage med opstart mandag den 24. august kl. 17.15 – 18.15 i Grejs kulturcenter, lokale syd.

Hvad er Musikalske legestuer?

Tag din mor eller far med og kom og syng sjove børnesange og smukke salmer. Vi vil også sanse, lege, danse, bruge rekvisitter og høre bibelhistorie!

Vi ønsker at udvikle og stimulere dit barns musikalitet, sprog og sanser i et trygt fællesskab, hvor nærhed og glæde er i centrum!

Begge legestuer løber over 12 gange.

Pris: 150 kr.

Kirke- og kulturmedarbejder Inga Steinecke leder forløbet.

Tilmelding: Inga Steinecke på 21962917 el. it@famweb.dk senest 21. august

Gud og Pizza

GUD OG PIZZA 2020

”Gud og Pizza –gudstjenesterne” er korte og i børnehøjde med fagtesange, kreativ bibelfortælling, teater, dukken”Lotta” mm.

Efterfølgende spiser vi pizza sammen. Start weekenden med en dejlig stund med familien, hvor vi senest slutter klokken 19.00, så alle kan komme hjem til fredags-hygge. Foregår i Grejs Kulturcenter klokken 17.00

Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Man møder bare op!

Pizza koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn dog maksimum 50 kr. pr familie. Ældre søskende eller forældre der kommer sent fra arbejde og som ikke er med i kirken er meget velkommen til at spise med, så familien kan spise sammen. Der serveres vand - og kaffe til de voksne.

Datoer: 28. august, 18 september, 23. oktober, 27. november

Arrangør: Grejs menighedsråd