Konfirmationsforberedelse

Undervisningen ligger normalt torsdag eftermiddag, og finder sted på Dalgaard i Ullerslev.

Det forventes, at konfirmanderne ud over den almindelige undervisning også går i kirke jævnligt, og at de deltager i en række arrangementer uden for almindelig undervisningstid.

Første almindelige undervisningsgang for elever fra Vibeskolen var torsdag den 10. september kl. 13.45-15.15 på Dalgaard. Eleverne fra Langtved Friskole har i år deres eget hold, se vedhæftet dokument.

Efter tilmelding kan forældrene bruge følgende link for at komme ind på vores kommunikationsmodul: konfirmand.kirkenettet.dk

Kontakt gerne præsterne for nærmere information.

Konfirmationstilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Flødstrup og Ullerslev Kirker 2021 foregår elektronisk på:

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Det er forældrene, der skal tilmelde barnet, og man skal have sit NemID klar. Dåbsattest er kun nødvendig, hvis barnet er døbt i udlandet eller i et kristent trossamfund uden for Folkekirken.

Vi vil meget gerne have tilmeldingen inden 1. september.

Kontakt evt. præsterne/kirkekontoret for hjælp.

Konfirmationsdatoer

Udgangspunktet er, at man bliver konfirmeret i det sogn, hvori man har bopæl. Undtagelsen herfra er elever fra Langtved Friskole, der i denne sammenhæng regnes som "flødstrupbørn" uanset bopæl.

Der kun er afsat 1 dato pr. sogn. Men da der indimellem er for mange konfirmander fra Ullerslev til, at dette kan lade sig gøre i praksis, vil et Ullerslevholdene ofte "låne" Flødstrup kirke, så vi kan have flere konfirmationer samtidigt. Man er altså alene garanteret datoen, ikke kirken eller et bestemt klokkeslæt.

Datoerne de næste par år er:

2021:

Flødstrupbørn: 11. april