NB - nye konfirmationsdatoer 2020!!!

18/3:

Kære konfirmander og forældre,

vi ved på nuværende tidspunkt, at vi ikke får lov til at gennemføre konfirmationerne 19. og 26. april.

Derfor tilbyder vi nu, at man kan flytte til en senere dato. Der er frit valg mellem hele 4 datoer: Lørdag den 20. og søndag den 21. juni samt lørdag den 29. og søndag den 30. august. Klokkeslæt meldes ud, når vi har overblik over antal konfirmander på de enkelte dage.

Kontakt din præst for at fortælle hvad du helst vil.

Dette opslag må meget gerne deles fx. på Aula, da vi ikke har adgang til alle konfirmanders kontaktoplysninger hjemmefra. Af samme grund vil vi også bruge facebook til at linke til div. undervisningsmateriale.

Kærlig hilsen Karin Nebel og Anne Kathrine Rafn Hauge

NB: Ingen undervisning fra 12/3 og indtil skolerne åbner igen!

Konfirmationsforberedelse

Undervisningen ligger normalt torsdag eftermiddag, og finder sted på Dalgaard i Ullerslev.

Det forventes, at konfirmanderne ud over den almindelige undervisning også går i kirke jævnligt, og at de deltager i en række arrangementer uden for almindelig undervisningstid.

I foråret 2020 konfirmeres:

Vibeskolen 7.c søndag den 19. april kl. 9.30 i Ullerslev Kirke

Vibeskolen 7. b søndag den 19. april kl. 11.00 i Flødstrup Kirke

Langtved Friskole søndag den 26. april kl. 11.00 i Flødstrup Kirke

Køb af gruppefoto: Forældre kan for 100 kr. købe et gruppebillede fra konfirmationen af fotograf Nicolai Godvin. Mobilepay 26258332 senest 23/4 2020. Husk klar angivelse af konfirmandens navn. Hvis mobilepay ikke er muligt, skal pengene afleveres til præsten i en lukket kuvert med konfirmandens navn udenpå.

Kontakt gerne præsterne for nærmere information. Punktet vil blive opdateret efterhånden.

Konfirmationsdatoer

Udgangspunktet er, at man bliver konfirmeret i det sogn, hvori man har bopæl. Undtagelsen herfra er elever fra Langtved Friskole, der i denne sammenhæng regnes som "flødstrupbørn" uanset bopæl.

Der kun er afsat 1 dato pr. sogn. Men da der indimellem er for mange konfirmander fra Ullerslev til, at dette kan lade sig gøre i praksis, vil et Ullerslevholdene ofte "låne" Flødstrup kirke, så vi kan have flere konfirmationer samtidigt. Man er altså alene garanteret datoen, ikke kirken eller et bestemt klokkeslæt.

Datoerne de næste par år er:

Flødstrupbørn:

26. april kl.11.00 i Flødstrup Kirke (Langtved Friskole)

Ullerslevbørn:

19. april kl 9.30 i Ullerslev Kirke (Vibeskolen 7.c) og kl. 11.00 i Flødstrup Kirke (Vibeskolen 7.b)

2021:

Flødstrupbørn: 11. april

Ullerslevbørn: 18. april

2022:

Flødstrupbørn: 10. april

Ullerslevbørn: 3. april

2023:

Flødstrupbørn: 16. april

Ullerslevbørn: 23. april

Konfirmationstilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Flødstrup og Ullerslev Kirker 2021 foregår elektronisk på:

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Det er forældrene, der skal tilmelde barnet, og man skal have sit NemID klar. Dåbsattest er kun nødvendig, hvis barnet er døbt i udlandet eller i et kristent trossamfund uden for Folkekirken.

Vi vil meget gerne have tilmeldingen inden 1. september.

Kontakt evt. præsterne/kirkekontoret for hjælp.