Covid19

Kirkerne under Covid19

Fra 8. januar 2021:

Indtil videre bliver alle gudstjenester kortere end sædvanligt - ligesom fælles salmesang IKKE vil finde sted. I stedet synger kirkesangeren de valgte salmer til orgelledsagelse; medens vi andre kan nynne med bag vore mundbind.

Vi skal også holde øget afstand til hinanden, hvilket desværre giver plads til færre kirkegængere. Fra og med 31. januar - og til Påskedag, 4. april - holdes alle gudstjenester i Assens Kirke, hvor vi nu har plads til 29 kirkegængere.

I Vindblæs Kirke må vi nu være 22 + personalet. Her holdes den foreløbig sidste gudstjeneste nu på søndag, 10. januar; men kirken holdes åben for begravelser etc. Den lille Falslev Kirke holdes så vidt muligt lukket, da dens varmesystem recirkulerer luften - og dermed også eventuel virus.

Ønsker man at få adgang til kirkerne - for personlig andagt, en kort altergangsgudstjeneste ved præsten eller andet - kan man kontakte sognepræsten eller kirkegårdspersonalet., som efterfølgende vil sørge for rengøring/udluftning. Hold venligst passende afstand til personalet - også ude på kirkegården.

Kirkegårdskontoret i Assens er for tiden lukket for publikum, men kirkegårdslederen træffes pr. mail eller telefon.