Fortæller Cafe

Burkal kirkes gen-indvielse

Sognetur: heldagstur og mere information

Menighedsrådet indbyder til en heldagstur til det skønne Frederikstad. Vi kører fra sognehuset lige efter gudstjeneste, Ved ankomst til frederikstad spises der fælles frokost. Derefter får vi en rundvisning med guide byens og kirkens historie, Frederiksstad (tysk Friedrichstadt) er en by i det nordlige Tyskland under Kreis Nordfriesland i delstaten Slesvig-Holsten med cirka 2.500 indbyggere. Byen minder med sin retvinklede gadestruktur, kanaler og mange huse i nederlandsk renæssancestil om en typisk hollandsk by. I dag findes stadig flere trossamfund i den lille by: tyske og danske protestanter, katolikker og nederlandske mennonitter og remonstranter. Der er dog ingen jødiske, unitariske eller kvækeriske menigheder i byen længere. På grund af de mange religionssamfund i byen blev Frederiksstad også kaldt TOLERANCEBY. I 2011 fik kirken ny udsmykning formgivet af Maja Lisa Engelhardt; først et gyldent alterkors og senere en alterrude i iriseret glas. Lær meget mere om denne skønne og spændende by.

Mulighed for Sejltur

Eftermiddagskaffe med kage får vi på hotel.

Vi kører i private biler. Prisen for turen er 150 kr. og inkluderer transport, sandwich øl eller vand, entréer og eftermiddagskaffe.

Tilmelding til udflugten senest 1. juni og sker via henvendelse til Henrik Jacobsen, Hanne Bucka eller bente Dyngby. Ved tilmeldingen betales de 150 kr. Beløbet refunderes ved afbud senest 1. juni

Fælles sang ... Sangkor

Har du lyst til at synge med i vores ad hoc sangkor, så hold øje med denne side.

Ved særlige lejligheder, f.eks. Jul, Påske, Pinse, men også til de forskellige årstider, kan du melde dig til at synge, skulle du har nogle ønsker ang. sange til disse lejligheder – så henvend dig til vores korleder og organist:

Ninna Madsen Visbjergvej 49 6240 Løgumkloster Tlf.: 7477 7340