Burkal Sogn

Poul Erik Gildhoff

Præst ... gartner og linedanser

B & B søger præst

Gartner og linedanser ... Hvad mener I?

Med baggrund i vores mission og vision, vores smukke kirker, naturen og vores nye status som en del af et 2-sogns pastorat søger vi en gartner- og linedanserpræst ... forklaring følger her:

Gartnerpræst, fordi vi ser for os en aktiv sognepræst der ønsker at tingene gror og vokser i Burkal sogn og det nye 2-sogns pastorat.

Linedanser, fordi vi ser for os en sognepræst, der både skal være synlig i vores kirke og lokal miljø og som kan skabe kontakter til ungdomsmiljøet i et landsbysogn ... eller i det mindste har mod på at gi' det en chance.

Lidt mere om gartnerpræste ønsket. Vi er 2 sogne der har historisk forskellige tilgange til kirken ... nu i et pastorat ... og fuldstændig som vores skønne natur får en hjæpende hånd til at holde ukrudtet i ave ... sådan tror vi også det vil være godt hvis vores nye sognepræst kunne være med til ... aktivt støttet af de 2 menighedsråd samt med respekt, forståelse og overblik ... at luge ud i de 2 sognes "ukrudt" og dermed hjælpe til med at få tingene til at gro og vokse harmonisk.

Og lidt mere om linedanseren ... hvis vi skal gro og vokse ... skal vi have meget bedre fat i de unge ... mini- og konfirmander men bestemt også de unge forældre i sognet og det synes at være lidt mere krævende end som så ... derfor ved vi også ... for at den svære linedans skal lykkes, kræver det både aktiv støtte fra menigheden og menighedsrådet ... godt samarrbejde ... og så kan nye tiltag lykkes!

B & B søger præst læs alt det traditionelle under kirkeministeriet

Derfor ... Kære præsteansøger, kom og besøg os – vi gir en kop kaffe / te samt smag på vores sønderjyske kage "gode råd" og vi betaler rejseudgifterne. Vi glæder os til at møde dig, tale med dig og vise dig vores smukke kirker og vores nyrenoverede og skønne præstegård.

Sognepræst Poul Erik Gildhoff
Bylderup Kirkevej 10