4. Øvrige informationer

Valg af gravsted

Skal man tilrettelægge en begravelse eller bisættelse sker det ofte, at man aftaler de praktiske ting med bedemanden (m/k).

Det er imidlertid også en god idé at tage kontakt til kirkegårdskontoret, da der kan være individuelle forhold, som man skal have med i sine overvejelser.

Forhold som man ikke kan regne med, at bedemanden kender til. F.eks. har det betydning, hvor stort et gravsted, man har – eller hvad man ønsker af pasning fremover. Er man det mindste i tvivl eller ønsker man at undgå overraskelser, kan det anbefales at tage kontakt til kirkegårdskontoret 7517 3223. Der er lige udarbejdet en ny pjece/vejledning som kan være til hjælp ved valg af gravsted. Den er gratis og kan afhentes på kirkegårdskontoret.