KONFIRMATION 2022

Elektronisk konfirmandtilmelding

Via dette link kan du/I tilmelde dit/jeres barn til næste års konfirmation og konfirmationsforberedelse.

tilmeld gerne inden 1. oktober 2021.

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

ved fælles forældremyndig skal begge forældre signere med nem-id.

Konfirmandforberedelsen for børn, der går på Brobyskolerne afd. Pontoppidan foregår tirsdage kl. 8.00 - 9.30 ca. (så det passer med Fynbussen)

For børn der går på Carl Nielsen skole eller andre skoler ligger forberedelsen om onsdagen fra kl. 8.00 - 9.30. Sognepræsten/menighedsrådet kan sørge for transporten til skolen hvis der er brug for det.

Forberedelsen begynder i uge 43 og foregår de fleste gange i konfirmandstuen ved Allested præstegård.

Selve konfirmationsgudstjenesterne i begge kirke vil ligge søndag 24. april 2022.

Ved spørgsmål eller den elektroniske tilmelding driller, tøv ikke med at kontakte mig.

Pernille Borum Stengaard, sognepræst i Allested-Vejle

Allested præstegård

Østergade 102

5672 Broby

tlf. 62 69 10 74 / mob. 20 21 51 95

FREMTIDIGE KONFIRMATIONSDATOER

Som vanligt er den faste dag for konfirmation i Allested-Vejle, sidste søndag i april.

kommende datoer er:

2022: søndag 24. april