Menighedsrådsvalg

Information om menighedsrådsvalget 2020

Menighedsrådsvalg

Der skal i år vælges nye menighedsråd i alle landets sogne. Der er vedtaget en ny lov der ændrer på måden dette sker på. Den nye lov beskriver en ny proces frem mod valg af det nye menighedsråd som tiltræder 1. søndag i advent.

Der afholdes et offentligt orienteringsmøde den 2. tirsdag i maj i valgåret. I 2020 vil det sige tirsdag den 12. maj. Her redegør menighedsrådet for sin virksomhed i det forløbne år og orienterer om de planlagte forhold for de kommende år.

Selve handlingen af valg af menighedsrådsmedlemmer fra det enkelte sogn, er tirsdag den 15. september.

Her vælges medlemmer fra det enkelte sogn til det fælles menighedsråd, der tidligere er besluttet der skal være fra og med det kommende valg.

Møder tirsdag den 12. maj holdes følgende steder kl. 19.00:

Vejerslev: Vejerslev Borger- og Kulturhus, Klostergårdsvej 8, Vejerslev

Aidt: Aidt forsamlingshus, Dalvej 1 Aidt

Thorsø: Sognehuset, Kirkegade 23, Thorsø

Alle er velkommen i det sogn, hvor man bor. Det er gratis at være med og der serveres kaffe og brød.

Sognepræst Jakob Fink
Hjelmensgade 20 st tv