Troldhede Sogns Menighedsråd

Formand, Formand for valgbestyrelsen
Rønnealle 2

20662902
ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets formand og formand i valgbestyrelsen. Medlem af gudstjeneste og aktivitetsudvalg samt diakoniudvalget.
Kathrine Stampe

Næstformand, Kasserer
Bjørslevvej 6
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kasserer, medlem af aktivitets- og koncertudvalget
Mette Christensen

Kirkeværge, Medlem af valgbestyrelsen
Assingvej 3

97194435
ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kirkeværge og medlem af valgbestyrelsen
Jens Bjerregaard Futtrup

Sekretær, Kontaktperson
Grønningen 31
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kontaktperson, sekretær. Medlem af præstegårdsudvalget, kirkebladsudvalget og diakoniudvalget
Sussi Bach Højmose

Medlem af valgbestyrelsen
Vejelsigvej 8
6933 Kibæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets medlem af valgbestyrelsen, præstegårdsudvalget, PR udvalg, gudstjeneste og aktivitetsudvalg
Jørgen Lomholt Nielsen

Sognepræst (kirkebogsfører)
Sønderupvej 8
Sønderup

20233730
Træffes døgnet rundt - med undtagelse af mandag! Træffes på telefon 20 23 37 30 ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt ind i følgende udvalg i menighedsrådet: kirkebladsudvalget, PR udvalget, gudstjeneste og aktivitetsudvalget.
Jens Borg Spliid

Henvendelse vedrørende:
  • Kirken
  • Kirkegården
  • Ledige stillinger som kirkefunktionær ved kirken eller kirkegården
Skal rettes til menighedsrådet.

Troldhede Sogns Menighedsråd:
Officiel E-mail:
CVR-nummer: 14435417
Forklaring til listen over menighedsrådets medlemmer
Et menighedsråd skal bestå af mindst 5 og højst 15 medlemmer. De er anført i ovenstående liste sammen med oplysning om særlige poster i menighedsrådet, som de er valgt til, da menighedsrådet konstituerede sig, til særlige poster som bl.a. kirkeværge og regnskabsfører.
Disse personer er i så fald nævnt efter de valgte medlemmer sammen med en oplysning om, at de ikke er medlemmer af menighedsrådet.
Ud over de valgte medlemmer består menighedsrådet af tjenestemandsansatte sognepræster samt overenskomstansatte præster, der er ansat i pastoratet for mindst et år, som fødte medlemmer.
Oplysninger om præsterne fås ved at vælge linket 'Præst/kirkekontor' i menuen.

Se eventuelt  bekendtgørelse af lov om menighedsråd på
retsinformation.dk