Saltum Sogn

FOLKEKIRKEN GENÅBNER

Så har vi modtaget retningslinjer for genåbning af Folkekirken, og det betyder vi igen åbner for gudstjenester under særlige vilkår.

Det betyder, at hver anden bænkerække må benyttes, da der skal være 2 meters afstand ved begivenheder med sang. Man må dog gerne sidde sammen med andre fra ens egen husstand med mindre afstand.

I kirkerne vil der være opsat håndsprit ved indgangen og sundhedsstyrelsens retningslinjer vil gælde. Det betyder også, at man skal blive hjemme, hvis man har symptomer.

Ved nadver, skal vi ligeledes overholde afstands- og hygiejneregler, hvorfor præsten vil informere nærmere om forholdsreglerne fra prædikestolen.

I Saltum kirke er der plads 50 kirkegængere, når der skal være plads til altergang og 60 ved f.eks. begravelse og andre kirkelige handlinger, hvor der ikke er altergang.

Sognepræst Arne Mumgaard
Tinghøjgade 81