Konfirmationsforberedelse 2020/21

Generelt

Efter flere henvendelser til menighedsrådet er det blevet besluttet at ændre konfirmationen til 8. klasse i Sædder sogn.

Det betyder, at konfirmandundervisningen fremover kommer til at foregå for elever i 8. klasse, og med virkning fra årgang 2006. Det vil sige, at de nuværende 6. klasses elever skal konfirmeres 1. søndag i maj 2021. Altså i 8. klasse. Der vil ikke være konfirmation for 7. klasser i 2020.

Sædder sogn i et tæt samarbejde med Herfølge sogn

Sædder sogn har indledt et samarbejde med Herfølge omkring konfirmationsforberedelsen, som finder sted i Herfølge sognegård og kirke, men Sædderkonfirmanderne vil også blive undervist i Sædder for at bevare tilknytningen til Sædder Kirke og Sædder sogn.

Konfirmationsforberedelsen starter op:

Tirsdag d. 8. september 2020 kl. 14.30 – 16.00

Sted: Herfølge Mødested: Herfølge Kirke

For de konfirmander der skal konfirmeres i Sædder Kirke, falder konfirmationen som tidligere år på den første søndag i maj måned. 2021: Søndag d. 2. maj

Ved tvivlsspørgsmål kan man henvende sig til sognepræst Susanne Jelsdorf på telefon 56283316 eller Formand Thomas Jensen på telefon 21489322.