4. Øvrige informationer

Genner hallen

Præstegården

Stilling som gravermedhjælper

En stilling som gravermedhjælper ved Øster Løgum Sogns Menighedsråd er ledig pr. 1. marts 2020.

Stillingen er på 13,6 timer gennemsnitligt pr. uge, svarende til en årsnorm på ca.708 timer. Aflønnin-gen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes arbejde væsentlig ud over den nævnte ugenorm.

Opgaverne i stillingen er:

• ren- og vedligeholdelse af gravsteder på kirkegården

• forfaldende arbejde på kirkegården

• kirketjeneste ved gudstjenester og kirkelige handlinger, som afløser for graveren.

• enkelte rengøringsopgaver.

Vi forventer, at du:

• er rolig og imødekommende af sind

• kan håndtere mødet med mennesker i såvel glæde som sorg.

• gerne har erfaring fra ”det grønne område” – dog ikke en betingelse.

Vi kan tilbyde:

• et godt samarbejdsklima, hvor du bliver en del af et team af engagerede medarbejdere

• fleksible arbejdstider med stor indflydelese på egen arbejdsuge

• at du bliver en del af et aktivt sogn med et kirkeliv, der er bredt funderet i lokalsamfundet

Der er ansat en graver ved Øster Løgum Sogns Menighedsråd, som har den daglige instruktionsbefø-jelse i forhold til gravermedhjælperen.

Ansættelse sker ved Øster løgum Sogns Menighedsråd beliggende Søndergade 11, Øster Løgum, 6230 Rødekro.

Ansættelse og aflønning sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde ind-gået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Den årlige løn udgør for gravermedhjælpere uden gartnerisk uddannelse kr. 252.647,79 (trin 1) og kr. 259.701,95 (trin 2) (nutidskroner). Der sker aflønning på timeløn. (Timelønnen vil på trin 1 være 131,31 kr. og på trin 2 være 134,98 kr.)

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til graver, Elisabeth Jensen på tlf.

20 55 00 99.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Birgitte Neldeberg Ravn, Øster Løgumvej 73, Ø. Løgum, 6230 Rødekro eller på mail til 9015fortrolig@sogn.dk .

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 7. februar 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler finder sted efter nærmere aftale.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Ann Bork Damsgaard
Søndergade 9