Konfirmandforberedelse

Konfirmationsdatoer

I 2021 flyttes konfirmationen til søndag den 13. juni kl 10:00 Ørslevkloster kirke.

Ellers gælder:

I ulige år er konfirmationen kl 10.00-ca 11.15 i Ørslevkloster kirke på Store Bededag og i Ørum søndagen efter.

I lige år er konfirmationen kl 10.00-ca 11.15 i Ørum kirke på Store Bededag og i Ørslevkloster søndagen efter.

Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Klik her personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret 9753 8019.

Årsprogram 2020-2021

7. Aflyst - Påskeferie

14.

21. Aflyst - Jeppe på kursus

28.

5.

9. juni efter skolegang. Generalprøve (Medbring lykønskningskort.)

Søndag 13. Konfirmation i Ørslevkloster kirke kl 10.00. Fotografering kl 9.40 (100,-kr)