Konfirmation 2023

Invitation til Halloween gudstjeneste i Ketting d. 27. okt. kl. 18.00

Ketting-Asserballe pastorat, okt. 2022

Invitation til Halloween

Kære konfirmander i Ketting og Asserballe og jeres familier!

I inviteres hermed til familiegudstjeneste torsdag d. 27. oktober kl. 18.00 i Ketting kirke, hvor alt er lidt mere uhyggeligt, end det plejer at være. Når noget er uhyggeligt, har vi også brug for at høre om håb, så det gør vi også denne aften.

Ved gudstjenesten får vi besøg af Jens Jødal og Kirketeateret med forestillingen ”Den fortabte søn”, som også er titlen på en af de historier, lignelser, som Jesus fortæller i Bibelen. Men her fortalt på en noget anderledes måde.

16.45: Inden gudstjenesten kan I være med til at lave græskarlygter i Klubhuset i Ketting(medbring ske til udhuling af græskar + syltetøjsglas til et fyrfadslys)

17.45: Vi går med græskarlygterne op til kirken, hvor lygterne placeres ude på kirkegården

18.00: Familiegudstjeneste med Kirketeateret

Ca. 18.45: Fællesspisning(gratis) i sognehuset, Kirkevænget

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem menighedsrådene og Ketting Landsbylaug.

Af hensyn til mad og indkøb beder vi om tilmelding til organist Jenny Skovmand på tlf. 5150 1281 eller på mail jennyskovmand@bbsyd senest d. 24. okt.

Tag gerne hele familien med! Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner fra

Mette Dolberg, sognepræst, 4047 3202, mail: mdo@km.dk