Juniorkonfirmander

Juniorkonfirmander, efterår 2019

Junior-konfirmand i Hvirring og Hornborg pastorat

Kom og vær med!

Igen i år indbyder vi alle i 3. klasse på Rask Mølle skole til at blive junior-konfirmand.

At være junior-konfirmand betyder, at man tager forskud på at være konfirmand. Man stifter bekendtskab med kirken og præsten, inden den rigtige konfirmandforberedelse i 8. klasse. Det er helt frivilligt, og ikke obligatorisk i forhold til 8. klasses konfirmandundervisning.

Som juniorkonfirmand bliver man fortrolig med kirken:

Får lov at se, røre og være i kirkerummet.

Som Juniorkonfirmand skal man kunne lide:

-at synge,-at male, -at tegne,-at høre historie,-at fortælle!

Junior-konfirmand foregår om Onsdagen og starter

Onsdag d. 23. oktober efter skole. Børnene skal tage med bus 662, og køre til Hvirring skole. Den første gang er jeg med i bussen. Så starter vi kl. 14.30, når bussen er kommet og slutter kl. 16.00, hvor forældrene henter børnene.

Det slutter igen onsdag d. 18. dec., og med en festgudstjeneste d. 22. dec., hvor juniorkonfirmanderne medvirker.

Tilmelding på mail: sognepræst Vibeke Fosgerau vfvo@km.dk eller 2320 0585 senest d. 20. oktober.

Det er gratis at være med.