1. Menuen for denne side
  2. Primært indhold
  3. Sekundært indhold
  4. Portalsider

Konfirmation i EVH

Konfirmandindskrivning 2020/2021

Konfirmandindskrivning 2020

I år samles vi i Espehallen d.9/8 kl.14 for at indskrive de nye konfirmander. . Konfirmandindskrivningen er digital, og på mødet vil vi gennemgå indskrivningen, så alle kan følge med. Begge forældremyndighedsindehavere skal skrive under digitalt – det er derfor ikke nok at sende én forældre. Hvis der er forhold der gør, at begge ikke kan være tilstede samtidig, så skal indskrivningen ordnes hjemmefra efterfølgende.

Konfirmandundervisningen begynder i uge 43, og går frem til og med påsken 2021.

Der er konfirmandundervisning om tirsdagen i præstegården i Espe kl. 8-9.30 og i Hillerslev præstegård om torsdagen kl. 8-9.30. Typisk vil elever fra Nordagerskolen følge undervisningen om tirsdagen, og eleverne fra Hjemly friskole, Heldagsskolen i Korinth og Tingager vil typisk følge undervisningen om torsdagen. Man er velkommen til at følge det hold man helst vil, men det kræver at man taler med den skole, hvor børnene går, om hvilken dag de har fri til konfirmandundervisning.

Vi sørger for transport fra konfirmandundervisningen til skolen. I ferier og ved aflysning skal man selv sørge for transport.

Jeg glæder mig meget til at hilse på alle de kommende konfirmander!

Sognepræst Simon Jylov