Nørre Vium-Herborg Sognes Menighedsråd

Formand, Formand for valgbestyrelsen
Tranebærvej 10
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets formand. Formand for valgbestyrelsen. Medlem af kirke og kirkegårdsudvalg og PR udvalget.

Næstformand, Kirkeværge, Medlem af valgbestyrelsen
Videvangsvej 1
Vium Øst
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets næstformand, kirkeværge i Nr. Vium. Formand i præstegårdsudvalget. Medlem af PR udvalget.

Kirkeværge
Brinken 7
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kirkeværge i Herborg.

Kasserer, Medlem af valgbestyrelsen
Tranebærvej 9
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kasser. Medlem af valgbestyrelsen og koncertudvalget.

Vadvej 12
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets sekretær. Medlem af aktivitetsudvalget og kirkebladsudvalget.

Tranemosevej 4
Skovby

20406516
ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt som menighedsrådets kontaktperson. Medlem af diakoniudvalget.

Menigt medlem
Skolevej 16A
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt ind i følgende udvalg i menighedsrådet: Kirke-og kirkegårdsudvalg, præstegårdsudvalg, koncertudvalg og diakoniudvalg.

Menigt medlem
Skovbyvej 1
Sønderup
6920 Videbæk

ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt ind i menighedsrådet i følgende udvalg: Kirke-og kirkegårdsudvalg, aktivitetsudvalget og diakoniudvalget.

Sognepræst (kirkebogsfører)
Sønderupvej 8
Sønderup
6920 Videbæk

Døgnet rundt - med undtagelse af mandag! Træffes på telefon 20 23 37 30. ØVRIGE OPLYSNINGER: Valgt ind i følgende udvalg i menighedsrådet: koncertudvalget, kirkebladsudvalget og PR udvalget.
Jens Borg Spliid

Henvendelse vedrørende:
  • Kirken
  • Kirkegården
  • Ledige stillinger som kirkefunktionær ved kirken eller kirkegården
Skal rettes til menighedsrådet.

Nørre Vium-Herborg Sognes Menighedsråd:
Officiel E-mail:
CVR-nummer: 14427910
Forklaring til listen over menighedsrådets medlemmer
Et menighedsråd skal bestå af mindst 5 og højst 15 medlemmer. De er anført i ovenstående liste sammen med oplysning om særlige poster i menighedsrådet, som de er valgt til, da menighedsrådet konstituerede sig, til særlige poster som bl.a. kirkeværge og regnskabsfører.
Disse personer er i så fald nævnt efter de valgte medlemmer sammen med en oplysning om, at de ikke er medlemmer af menighedsrådet.
Ud over de valgte medlemmer består menighedsrådet af tjenestemandsansatte sognepræster samt overenskomstansatte præster, der er ansat i pastoratet for mindst et år, som fødte medlemmer.
Oplysninger om præsterne fås ved at vælge linket 'Præst/kirkekontor' i menuen.

Se eventuelt  bekendtgørelse af lov om menighedsråd på
retsinformation.dk