Sognepræst (barselsvikariat)

Barselsvikar for sognepræst

Flintholm Sogn, Frederiksberg

Barselsvikariat

Menighedsrådet oplyser flg. om embedet:

Flintholm Kirke er en levende arbejdsplads med mange aktiviteter og opgaver. Vi søger som vikar en præst, der er engageret og god til at samarbejde, er fleksibel og har arbejdsglæden med sig. Først og fremmest skal præsten kunne indgå i de arbejdsopgaver, som vores præst på orlov normalt udfører, hvilket især betyder mange børne- og ungeaktiviteter med tilhørende forældrekontakt. Der foregår meget andet i kirken, og der er en del bisættelser i sognet. På den måde er Flintholm Kirke et sted med et højt aktivitetsniveau, som vi ønsker bibeholdt under orloven.

Ønskes yderligere oplysninger er man velkommen til at kontakte formanden for menighedsrådet Anna Dorte Stigaard Christensen, tlf. 36 44 78 91 eller kirkens præster.

Arbejdsforhold: Storbysogn med blandet bebyggelse, 3 skoler, 2 gymnasier, HF, ungdomspension, 5 børnehaver, 4 plejehjem (48 plejehjemsgudstjenester), Mødested i samarbejde med nabosogn, FDF og De grønne Pigespejdere, babysalmesang, børnerytmik, 2 børnekor, juniorkonfirmander, ca. 60 konfirmander, foredragseftermiddage, temaaftengudstjenester (6 gange årligt) og børnegudstjenester (10 årligt) samt 10 menighedsrådsmøder og en del udvalgsarbejde.

3 præster

Ingen distriktsdeling