4. Øvrige informationer

Praktiske oplysninger om konfirmation i Haderup og Feldborg Sogne

Konfirmanderne følger som udgangspunkt konfirmandundervisningen sammen med deres klasse fra den lokale skole.

Konfirmandundervisningen i Haderup og Feldborg sogne begynder i 2019 med en konfirmandopstartsgudstjeneste i Haderup Kirke d. 1. september kl. 10.30, hvor konfirmander og deres forældre fra både Haderup og Feldborg er inviterede. Efter gudstjenesten vil der være et kort informationsmøde i Præstegården, Kirkevej 11.

For konfirmander fra Feldborg vil konfirmandundervisningen finde sted torsdage kl. 8.00 til 9.30 i Menighedslokalet bag Feldborg Kirke

For konfirmander fra Haderup vil konfirmandundervisningen finde sted torsdage kl. 13.30 til 15.00 i konfirmandstuen i Præstegården, Kirkevej 11, Haderup.

I lige år er der konfirmation St. Bededag i Haderup og søndagen efter i Feldborg. Begge gange kl. 10.00.

I ulige år er der konfirmation St. Bededag i Feldborg og søndagen efter i Haderup. Begge gange kl. 10.00

Hvis der er andre konfirmationer i familien i samme weekend, vil det fx være muligt at “bytte kirke” og blive konfirmeret i nabosognets kirke i stedet.

Tilmelding til konfirmandundervisning og konfirmation

personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Klik linket ovenfor at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Sognepræst Rune Hoff Lauridsen på tlf: 5142 2010 eller mail: rhl@km.dk.