Espe-Vantinge-Hillerslev pastorat

Velkommen til!

OPDATERING!

rettet d.18/3

I vores 3 kirker tages der nu følgende forhold:

Alle arrangementer, undervisning og gudstjenester aflyses de næste 14 dage. Det gælder frem til 1/4.

Vedrørende kirkelige handlinger: Alle planlagte handlinger gennemføres.

Begravelser og bisættelser vil fortsat blive gennemført, omend vi her sætter en begrænsning på 10 af hensyn til risiko for smittespredning.

Vedrørende konfirmationen: Eftersom konfirmationerne først er i maj, ser vi tiden an. Al undervisning er dog aflyst til og med uge 13.

Jeg (sognepræsten) er dog fortsat til at få fat på via telefon, såfremt man ønsker en at tale med. Jeg kan kontaktes på 92432525.

Drejer det sig om akutte hjemmebesøg er dette kun en mulighed, såfremt der ikke er risiko for smittespredning.

Hvis der er spørgsmål eller deslige, så ring endelig, eller send en mail på sijy@km.dk.

Du er nu på Espe-Vantinge-Hillerslev pastorats hjemmeside.

På denne side finder du kontaktoplysninger til kirkerne i dit lokale sogn, samt andre nyttige informationer om sognet. Du kan se begivenheder i sognets kalender, og finde sognets tilknyttede præst og menighedsrådsmedlemmer.

Sognepræst Simon Langeskov Jylov
Snarupvejen 6
Espe
Ringe
Træffes bedst efter 8 på mobil.
Besøgstid: Bedst efter 13, og helst efter aftale.
Mandag er fridag.
Kontakt E-mail: sijy@remove-this.km.dk