1. Menuen for denne side
  2. Primært indhold
  3. Sekundært indhold
  4. Portalsider

Menighedsrådsvalg

Information om menighedsrådsvalget 2016

Menighedsrådet er Alslev kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i Alslev sogn. Der er valg til menighedsrådet – og det er din chance for at få indflydelse på din kirke. Stil op som kandidat – eller kom og vær med til at vælge et nyt menighedsråd.

 

KOM TIL ORIENTERINGSMØDE

Alslev og Karise menighedsråd indbyder til et offentligt orienteringsmøde

Tirsdag den 13. september 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Kildevej 1 B.

 

Her orienterer menighedsrådet om dets arbejde, kommende opgaver og reglerne for menighedsrådsvalget.

 

BLIV KANDIDAT

Alslev menighedsråd holder et opstillingsmøde i forlængelse af orienteringsmødet. Her kan der opstilles en eller flere kandidatlister til valget.

 

Det er altså typisk her, du skal møde op, hvis du ønsker at få dit navn på en kandidatliste. Opstillingsmødet er afgørende, fordi de opstillede kandidater automatisk er valgt, hvis der kun indleveres én liste.

 

Alle folkekirkemedlemmer i Alslev sogn – og sognebåndsløsere til Alslev sogn – der er fyldt 18 år, kan som udgangspunkt opstille på en kandidatliste til valget. Listen skal have opbakning fra mindst fem stillere.

 

VÆLG ALSLEV MENIGHEDSRÅD

I langt de fleste sogne er kandidatlisten fra opstillingsmødet den eneste liste, der bliver indleveret – og dermed er det på opstillingsmødet, at du kan få indflydelse på, hvem der bliver valgt til det næste menighedsråd.

 

Indleveres der flere lister, afholdes der valg i sognet d. 8. november 2016.

 

OPSTILLINGEN I PRAKSIS

Der skal anvendes en obligatorisk formular til kandidatlisterne. Den kan hentes på www.menighedsraadsvalg2016.dk eller på www.km.dk. Den udfyldte liste skal indleveres senest d. 27. september 2016 kl. 19.00 til Eja Nielsen, Alslevvewj 18, 4653 Karise, tlf. 25338741 eller til Merete Wiid, Alslevvej 6, 4653 Karie, tlf. 28950546.

 

Ring venligst i forvejen og aftal tid for indlevering.

 

Vel mødt den 13. september kl. 19.00.

Kontakt

Kst. sognepræst Kristina Bay
Lærdalsgade 6B 1 tv
2300
København S
Kontakt E-mail: KRB@remove-this.KM.DK
Sognets officielle E-mail:alslev.sognfaxe@remove-this.km.dk