Midthimmerlands Kirkehøjskole

Kirkehøjskolen 2020 er AFLYST og udsat til 2021

Billet 2021

Som annonceret i det forrige kirkeblad er alle de aflyste højskoleformiddage i efteråret 2020 flyttet til 2021, med to højskoleformiddage i foråret og tre i efteråret.

Alle, der har billet til de aflyste højskoleformiddage i 2020, har fået deres billet overflyttet til 2021, og alle, der i 2020 står på listen ”Billet søges”, står ligeledes fortsat på denne liste i 2021.

Forårets højskoleformiddage flyttes til Haverslev Hallen

Vi glæder os meget til at kunne mødes som planlagt til højskoleformiddage til foråret. Men allerede nu forekommer det urealistiskt at tro, at vi til den tid må sidde så hyggeligt tæt, som vi plejer, når vi er samlet til højskoleformiddage i forsamlingshuset, Sognets hus eller kirkerne. Derfor har vi allerede nu valgt at flytte de to højskoleformiddage i foråret til Haverslev Hallen, der med sine 1100 m2 skulle kunne huse de godt 100 deltagere på forsvarlig vis med plads til, at både sangen og ånden ville kunne flyve højt.

Til foråret træffes der beslutning om, hvor efterårets højskoleformiddage kommer til at foregå.