4. Øvrige informationer

Babysalmesang i Stenløse Kirke

Hvem: Tilbuddet er for forældre og bedsteforældre med børn i alderen omkring 2-8 måneder

Hvor: Stenløse Kirke

Hvornår: Torsdage kl. 09.30. Der er opstart tre gange om året: januar, april og september. Forløbene er på 10 gange.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Vi begrænser holdene til 10 deltagende børn med en forælder.

Undervisningen varetages af konservatorieuddannet musikpædagog Rikke Wegner Fyrst.

Tilmelding: rikkefyrst@hotmail.com

Babysalmesang kræver ingen forudsætninger. Gennem forløbet bruges der salmer, sange, remser og musik.

Gennem sang, danse og lege styrkes barnets udvikling på en lang række områder og dets umiddelbare glæde ved musik stimuleres.

Et barn kan selvfølgelig ikke forstå ordene i en salme, men det kan sanse stemningen og atmosfæren.

Ord der blot siges, er ikke det samme som ord der også synges.

Samtidigt er babysalmesang en god lejlighed til at få lært eller genopfrisket nogle sange og salmer, der også kan bruges som godnatsange derhjemme.

Efter ca. 45 minutter er der mulighed for at nyde en kop kaffe/te eller saftevand og tid til samvær i konfirmandhuset.