4. Øvrige informationer

Konfirmation 2016

Der er konfirmation i Horslunde Kirke Store Bededag den 22. april 2015 og Kristi Himmelfartsdag den 5. maj. I Nordlunde Kirke er der konfirmation søndag den 24. april og i Nøbbet Kirke søndag den 1. maj 2015.

Elever i 7. klasse på Horslunde Realskole går til forberedelse i Horslunde kirke og præstegård onsdage kl. 7.45-9.30, første gang den 2. september. Elever fra Ravnsborgafdelingen, som ønsker at blive konfirmeret, går til forberedelse tirsdage kl. 12.10-13.40 i Horslunde kirke og præstegård. Tilmelding til præsten.

Elever, som går på andre skoler, men ønsker konfirmation i Horslunde, Nordlunde eller Nøbbet, skal tilmeldes og følge undervisningen med deres klasse OG tilmeldes til konfirmationen hos præsten i Horslunde.