4. Øvrige informationer

Konfirmation i Grimstrup Kirke Søndag 10. maj 2020 kl. 10.30

Konfirmation 2021 er søndag 9. maj kl. 10.30

Konfirmandforberedelse:

For konfirmander, der går på Nordre Skole og skal konfirmeres i Grimstrup Kirke foregår konfirmandundervisningen i Grimstrup Konfirmandstue, onsdag morgen 8.00 – ca. 9.25.

For konfirmander, der går på Næsbjerg skole og skal konfirmeres i Rousthøje eller Grimstrup Kirke foregår konfirmandundervisningen torsdag morgen 8.00 – ca. 9.25 i Rousthøje Graverhus.

Konfirmander, der går på andre skoler og bor i Grimstrup Pastorat, (eksempelvis Agerbæk, Varde, Esbjerg skoler) er yderst velkomne til at gå til konfirmandundervisning hos Charlotte. De skal blot kontakte Charlotte Locht og så finder vi i fællesskab en løsning.

Konfirmand 2020:

Konfirmandindskrivningsgudstjeneste 1. september 2019 i Grimstrup Kirke:

Konfirmandforberedelsen indledes med en gudstjeneste for de kommende konfirmander og deres familie og ikke mindst resten af sognene.

Gudstjenesten holdes i Grimstrup kl. 10.30.

Efter gudstjenesten indskrives konfirmanderne. Menighedsrådene er vært for en kop kaffe og Charlotte fortæller om årets konfirmandundervisning.

Er man i tvivl om konfirmandindskrivning og eksempelvis konfirmationskirke og hold, kan man kontakte Charlotte for nærmere oplysninger.