4. Øvrige informationer

Konfirmationsforberedelse

Undervisningen ligger normalt torsdag eftermiddag, og finder sted på Dalgaard i Ullerslev.

Forventet opstart 2019:

Søndag den 8. september: Introduktionsgudstjeneste kl. 11 i Ullerslev Kirke m. efterfølgende orienteringsmøde for konfirmander og forældre på Dalgaard.

Torsdag den 12. september: Almindelig undervisning fra 14.15-15.45 på Dalgaard.

Det forventes, at konfirmanderne ud over den almindelige undervisning også går i kirke jævnligt, og at de deltager i en række arrangementer uden for almindelig undervisningstid.

Kontakt gerne præsterne for nærmere information. Punktet vil blive opdateret efterhånden.

Konfirmationsdatoer

Udgangspunktet er, at man bliver konfirmeret i det sogn, hvori man har bopæl, og at der kun er afsat 1 dato pr. sogn. Men da der indimellem er for mange konfirmander fra Ullerslev til, at dette kan lade sig gøre i praksis, vil et Ullerslevholdene ofte "låne" Flødstrup kirke, så vi kan have to konfirmationer samtidigt.

Datoerne de næste par år er:

Flødstrupbørn: 26. april

Ullerslevbørn: 19. april

Flødstrupbørn: 11. april

Ullerslevbørn: 18. april

Konfirmationstilmelding

Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Flødstrup og Ullerslev Kirker 2020 foregår elektronisk på:

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Det er forældrene, der skal tilmelde barnet, og man skal have sit NemID klar. Dåbsattest er kun nødvendig, hvis barnet er døbt i udlandet eller i et kristent trossamfund uden for Folkekirken.

Vi vil meget gerne have tilmeldingen inden 1. september, men kan evt. hjælpe med at få den gennemført i forbindelse med orienteringsmødet søndag den 8. september. Husk at begge forældre skal skrive under med NemID.

Kontakt evt. præsterne/kirkekontoret for hjælp.