4. Øvrige informationer

Kirkegården - Gravstedsvalg

Bramming sogns kirkegårdsvedtæger gælende for Sankt Ansgar og Sankt Knuds kirkegårde

Vigtig at vide

Skal man tilrettelægge en begravelse eller bisættelse sker det ofte, at man aftaler de praktiske ting med bedemanden (m/k).

Det er imidlertid også en god idé at tage kontakt til kirkegårdskontoret, da der kan være individuelle forhold, som man skal have med i sine overvejelser.

Forhold som man ikke kan regne med, at bedemanden kender til. F.eks. har det betydning, hvor stort et gravsted, man har – eller hvad man ønsker af pasning fremover. Er man det mindste i tvivl eller ønsker man at undgå overraskelser, kan det anbefales at tage kontakt til kirkegårdskontoret 7517 3223. Der er lige udarbejdet en pjece/vejledning som kan være til hjælp ved valg af gravsted - se nedenfor. Den er gratis og kan også afhentes på kirkegårdskontoret.

Spørgsmål til

gældende vedtægt og takster for Bramming Kirkegårde kontakt:

Bramming Sogns kirkegårdsleder på telefon 75173223

Telefontid mandag-torsdag kl. 12-13, torsdag tillige kl. 16-17.

Vejledning til gravstedsvalg