4. Øvrige informationer

Tilmelding konfirmationsforberedelse

Konfirmation i Bramming sogn 2020

Konfirmation i Bramming Sogn 2020

Der er åbent for konfirmandtilmelding fra den 1. april og frem til den 30. september 2019.

Man melder sig til konfirmandforberedelse med start efterår 2019 og konfirmation i 2020.

Her kan du via nedenstående link tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.

Læs venligst alt - før du/I åbner linket

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret tlf. 75101522.

Når I kommer ned til notatfeltet angiv da:

1) Navn på skole og om den kommende konfirmand går/gik i A, B eller C klassen i 6. klasse eller i S klasse.

2) Om I giver accept til, at jeres konfirmands navn og adresse offentliggøres på lister i lokalaviser, kirkens sociale medier/hjemmeside og må udleveres til skolen og efter ønske gives til forældre som har konfirmander på samme hold.

3) Om I giver tilladelse til at billeder, der tages i forbindelse med events, må offentliggøres i Ugeavisen, Jyske Vestkysten, sociale medier herunder sognets hjemmeside.

4) Om I giver accept til, at billeder af konfirmandholdet kan benyttes af sognet på sognets hjemmeside eller lokalavisen.

Har en eller ingen af jer NemID kontakt kirkekontoret tlf. 75101522.