Søg Sogn:

Søndag den 7. september 2014 kl. 10:00

12. søndag efter Trinitatis

Gudstjeneste på engelsk

Kl.17: Gudstjeneste i Nathanaels kirke ved Pastor Ellen M. Gylling.

Kl.18: Beskedent måltid i Sognegården (20,-kr. per person).

Kl.19: Foredrag "Lys bag døden" ved refugiepræst Kirsten Mørch-Nielsen.

Kl.20: Kaffe/the. Spørgsmål og debat.

Mødested Amager
Søndag den 7. september 2014 kl. 17:00

Lys bag døden
Sted: Nathanaels Kirkes sognegård
Søndag den 7. september 2014 kl. 19:00
til kl. 21:00

Foredraget "LYS BAG DØDEN" handler om den nær-død-oplevelse, refugiepræst Kirsten Mørch-Nielsen havde for år tilbage. Under hjertestop i 11 minutter i forbindelse med en operation, oplevede hun en række skønne og ubegribelige ting, hvor hun talte med Jesus. Meget af dette deler hun gerne med tilhørerne. Hun fortæller desuden om englene og de afdøde hun så, mens hun svævede mellem liv og død og også om at se sig selv "lidt fra oven".

Minutterne uden ilt gav dog en ret massiv hjerne­skade, som hun har lært sig selv at tackle, så hun kunne læse til præst og efterhånden lære at leve en rimeligt normal tilværelse. Også genop­træningen vil Kirsten fortælle om.

Ikke uden humor fremlægger hun sit betagende foredrag, som har hjulpet mange, men man er vist ikke helt den samme bagefter.

Kirsten Mørch-Nielsen har fungeret som sognepræst fra 1982 til 1999 og er nu refugiepræst på det fælleskirkelige Mikkelsbakke Refugium med Sct. Michaels Kloster på det smukke Mors, hvor hendes mand, Henrik Feldbæk Mørch-Nielsen er leder og organist.

Der vil være mulighed for at købe hendes bog, "Lys bag Døden", samt postkort og forskellige størrelser afbildninger af hendes Kristusbillede "Glædens Herre".

--

Samtidig bliver en udstilling af Karin Finnicks smukke malerier af bl.a. engle præsenteret

babysalmesang for 0-1 årige
Sted: Nathanaels Kirke
Tirsdag den 9. september 2014 kl. 15:00
til kl. 15:45

tilmelding til underviser Kathrin Thelen: mail@kathrinthelen.dk

det koster kr. 300 for et forløb på 10 ganges. start 9. september

Præst(er)/kirkekontor vedr. kirkelige handlinger, og/eller attester m.m.

Menighedsrådet vedr. kirken, kirkegården m. m.
Sognet har egen hjemmeside