4. Øvrige informationer

Kværkeby Kirke
Anne-Marie Nybo Mehlsen

Konfirmandindskrivning 2018/19

Kære kommende 7. klasser og forældre!

Hvis I tænker på konfirmation i Vigersted/Kværkeby til forår 2019, så læs nærmere her:

Der bliver to 7. klasser på Vigersted Skole og dermed nok to hold konfirmander derfra, uden at det vides helt med sikkerhed, førend vi kender klasserne og skema.

Det ser ud til at konfirmationsforberedelsen kommer til at foregå tirsdag/onsdag kl. 14. -15.30 for Vigersted klassernes vedkommende.

Dag og tid for forberedelsen af kommende konfirmander fra Kværkeby friskole er endnu ukendt, da skolen ikke kender skema endnu.

Der er konfirmationer søndag d. 5. maj 2019 i Vigersted Kirke og d. 12. maj 2019 i Kværkeby Kirke.

Alle er velkomne til indskrivning og info, der foregår som ”åbent hus” tirsdag d. 26. juni mellem kl. 17 og 19 her i præstegården, konfirmandstuen, Vigerstedvej 2.

Er I forhindret denne dag, så er det muligt at træffe aftale med mig i de følgende dage i samme uge, når det passer, men send da venligst mail på amnm@km.dk.

Venlig hilsen og på gensyn

Anne-Marie præsten

Sognepræst Anne-Marie Nybo Mehlsen