4. Øvrige informationer

Konfirmander

Konfirmationsforberedelse 2019/2020

Kære alle i 7. klasse og jeres forældre.

Skal du gå til præst eller konfirmeres i Grejs eller Hornstrup kirker til næste forår 2020? Så ses vi efter sommerferien. 

Vi mødes første gang til en gudstjeneste for dig og din familie og alle de andre, der skal til at gå til præst. Det er i Grejs kirke søndag den 25. august kl. 19.00 og i Hornstrup kirke den 25. august kl. 10.30. Efter gudstjenesten hygger vi os med ”lidt godt” og derefter vil jeg kort fortælle om hvad konfirmation er, og hvad vi skal lave i løbet af året. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål. Jeg forventer, at gudstjeneste og informationsmødet tager ca. 2 timer.

Konfirmationsforberedelsen for konfirmander på Grejs friskole er tirsdag eftermiddag, og vi begynder tirsdag d. 27. aug. kl. 13.30 til 15.00.

Konfirmandforberedelse for konfirmander, der gerne vil konfirmeres i Hornstrup, er endnu ikke fastlagt, da det afhænger af antallet af konfirmander.

De fleste af jer kender sikkert allerede jeres konfirmationsdag – men her er den igen:

I Hornstrup kirke er der konfirmation St. Bededag fredag d. 8. maj 2020 og i Grejs kirke er der konfirmation søndag d. 17. maj 2020 begge dage kl. 10.30.

Kontakt mig gerne, hvis I har spørgsmål mm.

Jeg glæder mig til at se jer efter sommerferien til gudstjenesten og infomøde i Grejs og i Hornstrup kirker.